• OldStars korfbal voor 55-plussers

    Binnen onze mooie club bieden we OldStars korfbal aan voor 55-plussers.

    OldStars korfbal is geschikt voor oud-korfballers die gestopt zijn, maar ook voor senioren die nog nooit hebben gekorfbald, maar nu wel op zoek zijn naar een gezonde en sportieve invulling van hun vrije tijd en gezelschap van gelijkgestemde leeftijdsgenoten. OldStars korfbal biedt de wat oudere doelgroep de mogelijkheid om hun conditie op peil te houden en te werken aan een gezonde levensstijl. Uiteraard biedt het een sociaal netwerk en een leuke invulling van de vrije tijd. Zie ook korfbal -OldStars.

    De training is op woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur op Molenzicht en worden gegeven door een gediplomeerd OldStars trainster. U bent welkom voor een proeftraining op het genoemde moment om te kijken of het iets voor u is. Een vriend(in), buur of familielid meenemen kan natuurlijk ook altijd.

    De contributie bedraagt € 12,- per maand. Er zijn kleedkamers beschikbaar en er is een douchegelegenheid. Bij mooi weer wordt er lekker buiten getraind. Na de training is er ruimte voor een gezellig samenzijn onder het genot van een gratis bakje koffie of thee in de kantine.

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemieke de Jong, tel: 06-48 54 09 65