• Over CKC Kinderdijk

 • Lid worden

  Bij CKC Kinderdijk is korfballen een ontspannende bezigheid in deze snelle tijden. Maar wat is korfbal nu precies? Hoe wordt het gespeeld en waar? Waarom CKC Kinderdijk? Hoe kan ik lid worden? Lees het allemaal hieronder.

 • Korfbal, hoe wordt het gespeeld en waar?
  Korfbal is de enige sport ter wereld waar zowel mannen als vrouwen in één team spelen. Korfbal kent twee competities; een veldcompetitie in het voorjaar en najaar en een zaalcompetitie in de winter. Een team bestaat uit minstens acht spelers: vier dames en vier heren. Bij de allerkleinste 4 spelers, ongeacht dame of heer.

  Waarom Korfbalvereniging CKC Kinderdijk?
  Korfbalvereniging CKC Kinderdijk bestaat sinds 1953 en is nog steeds een gezellige en gezonde vereniging. De onderlinge betrokkenheid is groot. Teams gaan naar elkaars wedstrijden kijken en trainingen worden zelden gemist. Naast hun inspanningen op de velden draagt een groot aantal vrijwilligers een steentje bij in het runnen van de club.

  Wat biedt CKC Kinderdijk naast korfbal?
  Naast het korfballen worden er jaarlijks verspreid over het seizoen verschillende activiteiten georganiseerd door de diverse commissies.
  Voorbeelden zijn: de jaarlijkse kampweek voor de aspiranten, het tentenkamp voor de pupillen, de Grote Club Actie, feestavonden, playbackshow, de familiedag en nog veel meer (bekijk ook de foto’s op de website).

  Meer informatie
  Ieder lid van de vereniging ontvangt een keer per jaar het clubblad “De Speeltrommel”. Naast het clubblad worden de leden ook via de website op de hoogte gehouden over het reilen en zeilen van de vereniging, over de wedstrijden, de uitslagen van de gespeelde wedstrijden, standen, nieuwtjes, foto’s, etc. ook wordt er naarst de speeltrommel, via de website en email, drie maal per jaar een nieuwsbrief verspreid.

  Als je lid wilt worden
  Voordat je besluit om lid te worden kun je 3x gratis meetrainen om te kijken of korfbal de juiste sport is die bij je past.  Als korfbal je ervoor kiest om lid te worden kun je een aanmeldingsformulier bij de trainer/coach vragen en dan kun je dit (thuis) invullen. Ook kun je een aanmeldingsformulier van onze website downloaden.Dat formulier kan je inleveren bij de trainer/coach of versturen naar de ledenadministratie leden@ckc-kinderdijk.nl. Zodra wij het formulier naar de KNKV hebben gestuurd (dat is de korfbalbond) duurt het een paar dagen voordat je echt lid bent van CKC Kinderdijk.

  Interesse / contact?                                                                                                           

  Vragen: Mochten er nog vragen zijn aangaande de ledenadministratie, dan kan je die mailen naar Huibert Borsje leden@ckc-kinderdijk.nl