• Webshop CKC Kinderdijk

  Jouw CKC Kinderdijk kleding is nu heel eenvoudig online te bestellen!! De officiële kledingshop van CKC Kinderdijk is online bereikbaar. Dat heeft voordelen, omdat je nu ook vele CKC Kinderdijk artikelen direct vanuit je luie stoel kunt bestellen.

  De ledenshop biedt jou de mogelijkheid items uit de unieke CKC Kinderdijk clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de kledingstukken te bestellen die specifiek door ons geselecteerd zijn. Behalve de CKC Kinderdijk clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor korfbal of andere sporten te bestellen (onder het kopje ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’).

  Bij de aankopen die je in de Ledenshop doet krijg je 10% korting en levert direct voordeel op voor ons als club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die we van de kledingsponsor ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor onze club!

  Wat is er mogelijk en wat zijn de voordelen:

  – 10% korting in de webshop
  – Je steunt met de onlinebestelling financieel onze club
  – Online via de webshop voor leden je sportkleding bestellen wanneer het jou past
  – Opdruk van namen is geen probleem. Onder “Bestellen” kun je precies aangeven hoe je het wilt hebben
  – Altijd up-to-date webshop met nieuwe artikelen, ook in de clubcollectie Kortom, de nieuwe CKC Kinderdijk Online Ledenshop maakt alles mogelijk op het gebied van CKC Kinderdijk kleding. Neem snel een kijkje op de CKC Kinderdijk Ledenshop!

  Wil je als team iets aanschaffen dan kun je extra voordeel krijgen. Voor meer informatie mail naar pr@ckc-kinderdijk.nl