• Wedstrijdverslag 21-09-2019 Kinderdijk - KOAG

  1 nov 2019
 • 21-09-2019 Kinderdijk – KOAG

   

  Zwak Kinderdijk verliest wederom

   

  Met alweer een heerlijk zonnetje werd er zaterdag 21 september gestart tegen KOAG uit Krimpen aan den IJssel. Twee veranderingen in de basis. Martijn Kreuk kon nog niet starten en in zijn plaats stond Daan de Vrieze erin en Samantha Schuit was nog geblesseerd na de vorige wedstrijd. Voor haar stond Melissa den Braanker binnen de lijnen. 3 minuten na het eerste fluitsignaal en na diverse kansen van beide teams opent KOAG de score. 0-1. Pas 4 ½ minuut later lag het volgende punt in de korf. Ook deze was voor KOAG. 0-2. Na 9 minuten werd er voor het eerst gescoord door Kinderdijk. Melissa den Braanker maakte de 1-2. Halverwege de eerste helft bij een stand van 2-4 mist Kinderdijk de aansluitingstreffer door een strafworp te missen. Ruim een minuut later scoort KOAG wel. 2-5. De hele eerste helft loopt Kinderdijk achter de feiten aan en gaat KOAG comfortabel de rust in. 4-8.

   

  De 2e helft begon hetzelfde als de eerste. Direct 2 punten voor KOAG waarmee ze nog verder uitlopen. Laura Verveer en Menno Bot scoren hierna allebei en brengen het verschil weer tot 4 punten. 10 minuten voor tijd is er de eerste wissel bij de heren. Koen Golverdingen komt in het veld en binnen een halve minuut scoort hij zijn eerste punt. 9-15.

  Mede door 6 strafworpen van KOAG was de eindstand 12-16.

   

  Scores deze keer:

  Max Donkervoort 3x, Laura Verveer 2x, Melissa den Braanker, Marjolein Verkerk, Simone Hoek, Lotte van de Lustgraaf, Menno Bot, Bram Rouppé en Koen Golverdingen allemaal 1x.

   

  De eerstvolgende wedstrijd is tegen de nummer 2 van deze competitie: Merwede uit Sliedrecht.

  Op 28 september wordt deze gespeeld aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Start is om 15:30.

  Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)